FORMACoaching ➤ Ledarskap - Kommunikation - Effektivitet

”Allt löser sig – men det löser sig inte självt”


Marie är certifierad coach, yogalärare, kostrådgivare, personlig tränare och har i över 30 år jobbat med friskvård och hälsa och personlig utveckling. Hälsa som täcker både det fysiska och mentala.


Att leda sig själv för att kunna leda andra – alltså Ledarskap –är en hjärtefråga.


Hon jobbar i vardagen som konsult i ledarskap, kommunikation och effektivitet såväl som coach och personlig tränare i yoga, där hon hjälper både individer och grupper för att skapa insikt och förståelse kring varför det blir som det blir.

Hon har jobbat med chefer, grupper, elitidrottare och har tagit fasta på att ”ska du prestera på topp – så behövs ett bollplank och support när motivationen tryter”. Där kommer hennes roll in som coach och hon säger att ”för att nå toppen av sin egen potential är det klokt att ta stöd.”


Marie har drivit bolag i mer än 25 år och har haft över 30 anställda med stor framgång och såg tidigt att en grupp som fungerar bra ihop skapar magiska resultat.


Redan i ung ålder blev genuint välmående avgörande för Marie och skulle ta henne ut på äventyr. Vad krävs för att må bra? Som 18 åring drog hon iväg till USA för att upptäcka mer av vad livet erbjuder. Hon stannade där i många år och gjorde djupdykande utbildningar och kurser i personlig utveckling för att utmana och övervinna sina rädslor och hinder- både fysiskt och mentalt. ”Att vara nyfiken är en fantastisk gåva”. ”Ju mer medvetna vi blir om våra mönster och tankebanor, ju mer möjlighet har vi att skifta det som vi vill ska skifta. Vi får helt enkelt mer kraft. Att kunna se klart kring vad vi inte ser klart är ett stort steg.


Marie kom tillbaka till Sverige efter många år och återvände igen några år senare tillsammans med sin man och två barn för att starta bolag i Kalifornien. Efter några år kom dom tillbaka och startade en friskvårdsanläggning som dom drev i 15 år väldigt framgångsrikt samtidigt som familjens tredje barn kom.


Parallellt med att företaget växte – utbildade sig Marie inom ledarskap både i Europa under två år och vidare i USA i globalt ledarskap under två år, för att stärka sin roll i sitt eget bolag.


”Allt löser sig – men det löser sig inte självt”.
Att sätta mål är avgörande, sedan krävs disciplin + en nyfikenhet på sin egen utveckling och tillit till att det löser sig med rätt fokus.SAGT OM MARIE


”Att allt som föreläsningen fokuserades på kändes relevant, applicerbart i yrket och gav konkreta verktyg till mig för att förbättra mitt eget förhållningssätt”


”Marie är mycket inspirerande och tydlig. Skapade en tillåtande skön atmosfär. Kan vår bransch”.


”Hon lyssnade aktivt på vilka vi var som individer. Man blev sedd.”


”Nyttigt till tusen att få reflektera över min egen situation och hur jag kan hjälpa mig själv. MER TACK!”


”Mycket bra kursledare med stort engagemang och bra på att komma med synpunkter på alla deltagares inspel under de två dagarna”


”Marie är en fantastisk kursledare – mycket kompetent och lyhörd”Några bolag som Marie har jobbat med:
Östersunds sjukhus
Nordic Wellness
Trafikverket
S-Invest
Linköpings kommun
Kungsbacka kommun
Luleå universitet
Malmö stad


Utbildningsbolag som hon samarbetar med:
Hast utveckling
Confex
Kompetenstjänst
Offentliga utbildningar

Marie Forssell

FORMACoaching -  inrikting på ledarskap, kommunikation och effektivitet


FORMACoaching

Kontakt


Åsa jättegrytsväg 6A,

43953 ÅSA


Email: info@formacoaching.se


Tele: +46708199981


Följ mig


Mitt andra företag med träningsresor:

egotrippen.nu

Copyright FORMACoaching